.'



en låt med så många minnen, så mycket olika känslor.
ocg jag kommer aldrig tröttna på den.


partykryssning




då vare helt klart vilka vi blir i hytten nu torsdag till lördag på partykryssningen! jag, frida, malin och jessica. känner inte malin eller jessica men det blir säkert galet bra och en resa att minnas hela livet ;) sthlm-riga och en båt full med party sugna männsikor från hela landet som taggat i flera månader ;o så taggad som jag är tog fram resväskan förut och har packat ner lite saker. WOOP WOOP

Vad händer på kryssningen? Hittar ingen information?
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Vad som händer?, ALLT kan hända på en fullsatt kryssning! Men på 100% PARTYKRYSSNINGEN så är det all-in som gäller överallt hela tiden, det finns alltid något ställe att festa på under hela resan. Vi går inte ut med exakt allt som händer av den enkla anledningen till att vi vill överaska publiken som vi vill bygga upp en speciell stämning på.. Vill ni röja loss till ett av sveriges bästa partyband i puben så gör ni det, vill ni sjunga karaoke så gör ni det, vill ni dansa till sveriges bästa dj´s under den fetaste ljus och ljud riggen du kan tänka dig så gör ni det. Då och då poppar välkända artister och kändisar upp under hela kvällen och höjer stämmningen ytterligare. Ingen kommer ha tråkigt. Detta är 100% PARTY när det är som bäst!

NÅ, hur bra låter det inte? ;)

29 november


hejsan hejsan hejsan hejsan! nu är jag hemma efter att ha följt med mamma och pappa till IKEA, och vi passade på att käkade där också. vi köpte en byrå och jag plocka på mig lite ljus och sex st ramar till som ska upp med kort på väggarna på mitt rum. jag skulle kunna fylla hela väggarna med massa fina minnen, men kanske inte vore så snyggt ;) lite konstigt bara kanske? annars ska jag nog fylla ena väggen. kan ju funka! efter IKEA så drog jag en sväng förbi in på gina och köpte ett par leggings jag velat ha nu ett tag, så i morgon ska jag gå nog på stan efter skolan och kolla efter nån tröja tänkte jag! mumsigt värre, och jag hittade typ tio st ringar jag vill ha..

HAHAHA, juste. mamma gick gå på toan efter vi ätit, så pappa och jag gick runt och kolla lite sen säger han högt- vad lång tid det tar, skulle hon björna eller?! ne men vadå vi var ju absolut ensama och inga kollade snett på han.... hahaha

gav owen





.'

nu är jag riktigt trött och ska gå och lägga mig snart, i morgon blir det att gå upp runt klcokan tio och ta en sväng in till marieberg och köpa skor med mamma. jag ska även försöka införskaffa mig lite annat också. det är mamma skyldig mig. hon som fick så mycket kläder av mig. men hallå nu sitter jag typ och somnar, haha. sliten tjej, inte sovit så mycket. och gårdagen var absolut en rolig kväll med mycket bra sällskap :*

höhöhöh



nu drar vi till örebro! GLAD TJEJ.


26 november


memory baby

har just fixat håret och sminkat mig, så nu ska jag sitta här och ta det lugnt ett tag innan jag byter om! så jävla trött att sängen lockar mig extremt mycket MEN i kväll kör jag och kusinen emelie på äventyr så, det slutar alltid med något galet. senaste helgen vi hade ihop.. HAHAHA spårat och helt knäppt men gud vad roligt vi hade ;) och kul att få med henne ut i örebro lite mer. för det behövs! haha.

hoppas alla ni med får en bra fredag!
kommer säkert uppdatera med smaskiga bilder och kanske lite videos i morgon ;)

asså omg, bäää!


mumin? vafan är det för jävla ord. mumin.. mu-min. mum..in? haha.
someone like you and all you know and how you speak
och jag fortsätter sakna dig så länge du inte är här! bara så du vet.
höhöhöh alltså liksom grissara.
you a so sexy BOM
"sen gick du ut från toan där jag fortfarande kissade , och så hade ni sex i våran säng,
så gick jag förbi er och såg allting, och gick till din bärbara där du hade senaste
säsongen av pokemon, fast på tyska ?"
ASSÅ VAFÄÄÄÄN. hahahah
sweet dream or a beautiful nightmare?
hahah ;o


alla borde ha en vän som är som dig!

.'


jag har gått för långt, kan inte sluta gå
hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå
i ett ensamt rum, en sekund blir tusen år för ljus att nå. så djupa sår.
sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om men jag vänder om, än en gång.
orden fastnar halvvägs, jag vet inte hur jag bär mig åt
samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt

25 november

"oh oh, I want you to take over control, plug it in and turn me on"
ja här sitter jag och sjunger lite, haha. kanske skulle ta tag i mig själv och städa lite, dock inte sugen alls på det MEN måste. höhö och en sak till jag behöver göra är att ringa emelie och höra hur det blir i morgon! plus att min syster lina ringde för en liten stund sen och påminde om att jag ska hjälpa henne städa på lördag. visste det var något mer denna helg jag men jag kom inte på vad.. får väl försöka få allt gå ihop bara! mucho mycket att ta hand om nu

väskor.



hittade dessa skönheter när jag satt och kollade runt på nelly! så den som känner sig snäll och vill ge mig något när jag fyller, så säger jag inte nej t någon av dessa, eller varför inte båda. det vore ju generöst och absolut inga fel med det. tycker jag är värd det faktiskt ! ;)

miami.



det kryper i mig. vill bara dra nu direkt. bort från det här till allt det, där jag vill vara.

24 november



färgade som sagt håret. och det blev rätt mörkt, även fast jag tog en rätt ljusfärg. JAHA TÄNKTE JAG JU NÄR JAG SÅG DET EFTERÅT. men mitt hår blir ljusare och ljusare hela tiden. ingen färg sitter länge. men nu iaf så ska jag ta och gå ner och säga hej till mamma och pappa som kom hem precis! sen tjata om att hämta ut min jacka.. fett kul för er att veta vaaa?! AA KUNDE TÄNKA MIG DET. haha

mums.

känns som jag bara går på musik just nu. och, dessa låtar kan man inte spela på annat än högsta volym.


how you made them feel.

"I've learned that people will forget what you said, people will forget what you did,
but people will never forget how you made them feel."

.'



I want a perfect moment
I want to go tonight
I want see the star shoot out of a pitch black sky
I want to start a fire
I wanna burn tonight
I want a world in motion
I want to see the signs
race through my mind.

23 november


längst från vänster- anton, jonas, sofia, kajsa, valeria, becca, ludde.
sitt raden- frida, frida, jenny, sandra, jenta och sist jag.

sitter med hårfärg i håret just nu. som ska sitta i typ en halvtimme till! sen får jag ställa mig i duschen och bli varm ;o fryser som satan och hör hur det blåser ute nu :( är ju såklart snöstorm, DRA ÅT HELVETE SVERIGE. det säger jag bara..UUUSCH! annars i dag i skolan så har vi haft det lika flumm som vanligt, jag skulle vilja filma en hel skoldag. och verkligen få med alla grejer, allt vi säger och gör. för herregud, en del dagar borde vi nästan behöva in på psyket. eller iaf, anton jag kajsa becca jonas och ludde. HAHA! torraste humorn, OM vi ens har någon. sen lite störda på det, kan ju inte bli bättre.

ne-yo



no I don't mind I don't mind I don't I don't mind...


var tvungen.

DISS
1. kumla, man vill ju inget annat än bort från denna håla just nu. ge mig en storstad och nya människor.
2. kallt, jag fryser hela tiden och jag hatar -grader.
3. att man inte har 100 miljoner på banken.
4. att man måste höra av sig först till en del annars hör man inget av dom? men är ändå ens vän? vafan.
5. inte vet vad jag önskar mig i julklapp.

HISS
1. snart partykryssningen! VADÅ TAGGAD, jisses vad det kommer bli galet.
2. kläääder. i mängder. nytt är aldrig fel!
3. ellen degeneres show, den kvinnan alltså. hon är ju klockren! oprah, ta dig i röven.
4. veckorna går fort, skönt. bra! snart ett nytt år igen, TOPPEN.
5.
minnen, det är det bästa jag har. alla dessa minnen.

.'



det fanns en tid då ingenting kändes som mycket mer
är det här allt tror jag nog att jag vänder om

21 november

shopping sugen så det är sjukt just nu.. ska iaf köpa hårfärg i morrn, vilken färg vet jag inte än. och ååh min jacka kommer i veckan också! YEY sen ska jag och mamma åka och kolla nya skor, köpa lite annat smått och gott. typ leggins och nån tröja... kanske nån till halsduk.. och femtio andra saker jag vill ha, HAHA ne men blir aldrig nöjd :( men sen får jag hålla mig lugn ett tag igen!
det har varit en seg söndag, eller rättare sakt, seg helg. så lite skönt att åka till skolan i morgon och träffa mupparna. sen hoppas vi ändå att veckan går fort och det snart är helg igen! höhö. men nu ska jag nog ta och dejta kudden och läsa lite sen försöka sova. gick upp klockan två i dag så får se hur det går..

5 dagar kvar till fredag, 11 dagar kvar till partykryssningen, 21 dagar kvar till jag fyller, 26 dagar kvar till jullov, 33 dagar kvar till julafton, 40 dagar kvar till nyår!

Kstewart

så jävla vacker.

part 2




20 november

klockan är redan sju?! vafän. ååh snart söndag, inte kul. nej. men det var galet i går. frågan är bara vart alla mina vänner tog vägen? några fick vakterna ta och sen då? var folk överallt. men en skön kväll och jag uppskattade verkligen mitt sällskap av hanna som jag fick med mig i typ sista minuten. saknat henne något grymt. och ikväll så ska jag bara ta det lugnt antar jag. för finns inte mycket annat att göra.

FREDAG

jag hinner med ett inlägg t er mina trogna läsare ;) just nu har jag fixat klart mig, ska byta om IGEN och fylla på mitt glas med rom och cola, jajemen ! i kväll är det fest, ska ju åka in till örebro med ida och frida, där inne möter vi upp resten av gänget och sedan drar vi till frimis och skakar rompa med sean banan som gästar! kommer bli säkert bli galet, och jag hoppas på massa med folk. haha kanske hörs att jag är taggad, FÖR DET ÄR JAG. fredagar gör hela veckorna. julia ville jag skulle tillbringa min kväll t att dansa och hångla upp henne så får väl göra som hon säger.. vet aldrig vad som händer annars... haha!!
men aa byta om nu, dricka mer och sen dra! HEYS

18 november

fårse om jag hinner skriva nått i morgon, annars hörs vi på lördag igen! måste slänga mig i säng för tydligen har jag nationella i engelska i morgon halv nio.. hade glömt det helt ;o aj aj! men ska nog gå bra. NATTI

höhöhöh


skulle göra vad som helst för att få se han spela i sverige.


snart fredag.. snart fredag! SNART. haha. jag sitter och lyssnar musik, och jag kom och tänka på att örebro kan vara trist det, för det finns ingen klubb som precis är så man vill ha den. jag borde göra en egen med typ, min kusin hampus! shiet, skulle bli ett galet ställe. jag gillar frimis för hur det ser ut där. planlösningen rättare sakt och musiken är skön där och jag har oftast träffat roligare människor där. men det var ännu bättre innan dom börja ändra lite grejer. men på senare har jag börjat digga strömpis musik grymt, för helt plötsligt så kan man höra en remix på bloody beetrots eller minuter från några galet sköna låtar och. jag får ryck. men finns inget ställe som spelar hardstyle eller kör allt blandat. dock har strömpis planlösning många minus. och jag går aldrig upp på övervåningen för vad är värre än att höra carola när man festar?! VAFÄÄÄN LIKSOM. ne ne det funkar inte. men plus t att dom har ett tält ute med gäst dj's som har olika stilar!

frimis
+ planlösningen (öppet,många toaletter, barerna)
+ musiken
+ folket
+ gästerna dom har. var ju trotts allt där jag såg maskinen live my first time
+ billigt till midnatt
- det dom stallt på dansgolvet, hur många gånger har man inte snubblat där..
- att jag typ aldrig hört varken maskinen eller bloody beetrots. och andra låtar.
- att dom hängt för förra dansgolvet som ligger lite högre

strömpis
+ musiken!
+ tältet
+ ska man kalla det tvskärmar? iaf vid dansgolvet
+ hur dom har det utomhus
- planlösningen (inte många toaletter, trångt, litet dansgolv)
- att dom har en hel övervåning åt att sjunga svenska gamla låtar som inte går att dansa t.
- att det jag aldrig lyckats träffa pratglada männsikor där. alla verkar ha sitt och är trista.

mmmh.


17 november

i morgon är det torsdag och det är så grymt skönt! ska ha dansdag i skolan mellan 12.30-14.30 så ingen praktik och värsta sovmorgonen, vi ska dansa vals tror jag så vi får se hur det går. idag har jag varit hemma, tvättat och eldat. sen rensade jag bland alla kläder. och vart en hel del att slänga iväg! mamma fick massa linnen, 2 koftor plus att ena är oanvänd, sen en jeansjacka som jag inte vill ha. leggins också. sen var även syster här förut med barnen så hon fick två tröjor också. det var trevligt att dom kom hit. mitt i veckan så här! uppskattas :) och just nu funderar jag på att sätta mig och fixa naglarna, plocka ögonbrynen och ta en lång dusch. har inge bättre för mig och finns inget att se på tvn heller. så får se hur jag spenderar min kväll.

mitt rum.















städat klart. och rensat bland mina kläder, skönt at ha rent och någolunda fint.

16 november



skulle kunna skriva hur mycket som helst om precis allt. men jag suddar bara ut det.
vad fan är fel. vart är all ork. jag känner bara för att sova bort hela morgondagen. kan inte någon trycka på paus. jag är inte på humör för något just nu som har med veckorna att göra. jag trivs inte då. helgerna är min frihet. då lever jag. annars är det stress och press, 24 timmar om dygnet. och vara hemma gör mig galen. håller på att explodera. alla dessa känslor flammar upp igen, igen och igen.

skor




öööj, här har ni killskor. dom sista svarta är det lite varmare foder i.
snygga!


.'

"Trying to find a way
to write this confession down
seems every line I write's a mess
at least this I'll admit
for what i've done i am not proud
but there's no need to pretend
no need for innocence
Ive got to be honest now"

15 november

lyckades iaf somna i natt, till slut. efter att ha sovit med ida i två nätter så
kändes det lite jobbigare att behöva sova själv. kunde inte slappna av riktigt.
så varit trött hela dagen dock. ska tamme fan beställa hem tabletterna igen så slipper
jag kanske vara levande död.  men var i skolan sen drog jag och kajsa upp på stan och
hon klippte sig och jag satt och halvsov. just nu känns det som jag har feber igen. yey.



12-13-14 november


hemma igen efter en bra helg, som gick för fort tyvärr :/ men i fredags var jag i skolan först, och satan vad kul vi hade efter jag sluta vara irreterad över äckel snön som verkligen gick mig på nerverna den morgonen.. men ja det tog inte lång tid innan jag skratta så jag nästan börja gråta och gjorde det ett antal gånger under dagen sen. slutade rätt tidigt och tog tåget och gick till idas praktik och vänta på att hon skulle sluta innan vi åkte hem t henne. käka lite och tog det lugnt innan vi börja fixa oss för kvällen. senare kom josefin och frida och gjorde oss sällskap och börja dricka och satt och snacka :) vi tog tidiga bussen in t örebro så vart det först frimis och resten av kvällen strömpis. hade en riktigt rolig och trevlig kväll! :). hahaha lagom chockad när vi hade lagt oss och ida flyger upp ur sängen och in på toan, tror nog bruden som sa att hon inte skulle bli så full blev fullast ;).. och våran lördag vart lugn, låg och kollade oth, åkte och handla sen kolla vi film. sega och trötta, sen gick ida och la sig först, trött tjej! någon timme senare la jag mig. och i dag söndag så kom pappa och hämtade mig, åkte och tvättade bilen innan vi drog hemåt och börja fixa innan alla syskon kom. just nu är alla fortfarande kvar och sitter där nere. farsdag i all ära!


yey


HAHA, ja jag skrattade åt mig själv... och fick värsta mongoleendet. HÖHÖHÖ

packat min väska. duschat. och nu sova. måste gå upp tidigt för ska förbi bror en stund, hälsa på ragnar och hämta min morgan. sen blir det skolan :) efter skolan ska jag hem t ida och dricka lite innan vi drar in t örebro i morgon kväll. haha som en vanlig fredag för mig.. jag kan inte tänka mig att sitta hemma en fredag helt själv, det funkar inte så längre. visst kan man ha någon hemmakväll om man är ett par polare och man inte har pengar eller så till att gå ut. men jag ser fredagar som att träffa folk. skratta, dansa,umgås. saken är den att nästan varje fredag är det över tio av mina vänner som är ute, sen vet jag inte riktigt vad dom andra gör! ligger hemma kanske. jag har gått ut nykter ett par gånger. jag känner inget precis att man måste dricka för att gå ut. men jag har snart varit 18 ett år, så borde väl lugna ner mig snart. eller? fredagar mår jag bra av släppa verkligheten en stund då.  haha alla klockrena minnen man har från alla utekvällar. men saknar verkligen sommaren på frimis. åkte in dit, satt ute vid ett bord. kollade på slottet och det var ljummet i luften, pratade och beställde något, träffade massa nytt roligt folk.

.'



låten och videon. härligt!


11 november


förskyld som man är så har jag varit hemma nu onsdag-torsdag. ska iväg till skolan i morgon hade jag tänkt, träffa lite folk. för det känns som jag suttit instängd i flera veckor. men det är så skönt att sova så klagar inte på att få sova ut iaf! igår var en seg dag tills pappa och mamma kom hem, hahaha måste säga att vi fastna med bilen igår, fick möte och körde åt sidan. sen satt vi fast där och jag skratta och sen börja pappa skratta. tur att micke och linda var ut och skotta så dom hjälpte till att få iväg oss. sen var pappa och jag flummiga resten av kvällen. han börja skratta när vi satt och åt sen börja jag skratat sen höll vi på sådär ett tag. lite onormalt sådär!
solariumtorsk som man är. så blir det att sola i dag igen! önskar bara att man var så brun som jag är på bilden , nysolad och jag blänker ;o haha. men tvärr lägger det sig tills nästa dag. men sola sola sola..


kent

jag ville vara speciell jagad smal & glansigt blek
men med fläckar är Jag född jag hade nästan glömt
jag ville vara spirituell en gnistrande personlighet
men det kräver att man har gener & anlag
och det har inte jag

& det tar 100-tals år att dölja felen jag är ljusår ifrån
vanställd & skelögd & det svider som klor som nya munsår
ett tredje klass får när alla lyssnar på dig
kan du beskydda mig?

jag ville bara fly från mig själv skära bort min otillräcklighet
men med fläckarna jag glömt är redan dömd
jag ville vara intellektuell berest, belevad äckligt ung
men arvet väger tungt gener & anlag
allt var ett misstag

& det tar 100-tals år att dölja felen jag är ljusår ifrån
vanställd & skelögd & det svider som klor som nya munsår
ett tredje klass får när alla lyssnar på dig
kan du beskydda mig?

kan du beskydda mig?
kan du beskydda mig?
kan du beskydda mig?
snälla beskydda mig?


någon uppskattar snön iaf.









min nallebjörn.

hahaha...


skönt dom tagit den låten t en högre nivå! HAHAH

outfit


där har ni, en perfekt outfit t er boys! sen en mössa kanske, är ju lite kallt ;)

9 november

sjuk nästa? för känner direkt om jag håller på att bli sjuk för har ju lärt mig hur det känns innan allt börjar. hoppas det bara är för idag för, ne jag vill inte ligga och snora och ha feber.
ja somnade med lampan tänd och kläder på igår så känns segt att inte fått sovit bra i natt heller! men men.
annars då? jo jag är så skoltrött just nu så det är sjukt. klart jag är det nu när jag inte får vara det, nu när jag måste hänga med i allt och plugga som aldrig förr. men då orkar inte agnes med allt. utan vill bara åka från detta land med någon vän och sola, bada, sova.
2 veckor i ett varmt land skulle inte sitta fel alltså. men får väl fortsätta drömma om det!
eftersom jag inte har mycket att göra just nu här vid datorn så funderar jag över att fixa en önskelista/julklapps lista.
får kolla runt och se om jag hittar nått.


första på listan blir iaf, ha nån att sova med på nätterna.

kings of leon




b & w




8 november

väldigt trött just nu och har inge speciellt att skriva. så ni får lite bild och musikinlägg i dag. puss

snygga jackor












7 november

lite små ångest i dag då. eller ne rätt mycket ångest.
fyfan, jag vill inte. JAG VILL INTE ATT DET SKA VARA SÖNDAG.
aja, det var grymt skönt med höstlov. men nu äre över, R.I.P
fredags så var jag hem t ida och förfesta, sen gick jag t bussen och stod där själv och väntade, som tur var gick hampus and tha gang förbi så fick mig ett gott skratt ;) sen inne i örebro möte jag resten av vännerna och efter om och men så var alla på rätt plats! senare bröt jag ihop när jag fick se kingen, tjöt rätt bra där alltså. höhöh men torkade glädjetårarna och hade grymt kul resten av kvällen. efterfesta hos ida till typ halv fem sen gick vi och la oss när alla dragit. lördags så vakna man av att idas far började städa.. men låg i sängen och snacka och drog oss ett tag innan det var dags att gå upp. jag vart hämtad av syster fia och drog in en snabbis till marieberg och handla. sen när jag väl var hemma var det bara att fixa sig lite innan jag tog cykeln ner till kumla och möte antony och drog in till örebro och kollad saw 3D. tyckte den var rätt bra faktiskt. efter den käka vi lite på mc och satt och prata om allt möjligt, skratta åt folk och bara hade det bra. cyklade hem i kylan, haha jag tror jag frös ihjäl 10 gånger. jag kände inte mina ben när jag väl var hemma. så fick ligga med dubbla täcken och försöka bli varm efter det.
sen nu i dag. har jag sovit. och ska snart lägga mig i sängen igen.
värdelös dag. deppardag.

4 november

städat.. städat.. tvättat.. tvättat.. lagat mat.. cyklat... solat!  JAAA VILKEN ROLIG DAG. okej då, lite rolig men iaf. sämst var ju i morse vid sju då jag vaknade med ångest och satte mig rakt upp och trodde jag skulle t skolan! letade i panik efter mobilen så var den DÖD, haha sen insåg jag att jag hade lov. men allt de var tack vare kenny :( hoppas du läser detta och inser hur dåligt jag mådde i morse... HAHA.
fredag i morgon, party !
och *trumvirvel*
ANTONY KOMMER HEM IGEN!
AAAAH MY GAAAAD. haha seriöst så glad jag är.

ouuuuff


höstlov


från strömpan i fredags


hahaha, han missa mig precis med kameran men ida och josefin syns lite ;)

1 november

dåligt med update här!
men har haft annat för mig så bloggen har kommit i kläm.
fredags var jag ute i örebro på strömpis, bra kväll där med härliga människor! i lördags vakna jag hos ida, sov hos henne efter vi kom hem från krogen och vi låg och kollade oth och bara hade det gött så där dagen efter en bra kväll. sen igår vart det att fira syster så var med hampus där och sen följde han med hem hit när jag skulle fixa mig för senare på kvällen blev det in till örebro igen och denna gång med ungefär samma gäng som i fredags men var på satin! my first time there ;) ett litet mindre ställe men var mycket folk och bra musik.
och idag är det 4 dagar kvar tills kingen kommer hem, 4 jävla dagar?!
det var ju nyss 19. och haha gud vad jag saknat min underbara vän.
tänk om inte dator eller mobil funnits, då hade det varit omöjligt att ha bra kontakt.
hade fått skicka typ hundra brev om dagen, varje dag!
omg liksom, bäää!

RSS 2.0