28 februari


var en skön dag i skolan. absolut bästa idag var "regular ordinary swedish meal time".
jisses, skrattade så jag grät när vi kollade på det. haha! på pricken min humor så jag bjuder på ett klipp så ni fattar. annars så just nu sitter jag med hårfärg i håret som ska tvättas ur snart. sen ska jag gå och hämta min cykel och svänga förbi broder en snabbis! måste skyndaskynda lite nu, klockan tickar.

shoppat

hemma! skorna jag skulle ha satt inge bra så ska åka och kolla om det finns några andra i veckan.
fick iaf bli detta, lite smått och gott innan jag stack t bussen igen. måste upp på stan i morgon kanske och
kolla lite i några affärer ;>


27 februari

snart denna söndag slut också, men innan dess ska jag slänga ihop ett inlägg.
sen hoppa in i duschen och lägga mig och kolla en film.
imorgon ska jag äntligen få shoppa lite igen! har tjötat på mamma under dagen och som om jag längtat, ska köpa nya skor, någon tröja, hårfärg, och sist men inte minst sola! kanske kan man äntligen börja känna sig som människa igen efter att ha gått runt med myskläder, håret uppsatt, osminkad hela veckan.
men har varit skönt att bara vara detta lov, inte gjort så mycket.
men i morgon börjar allt igen. dock känns det inte som man hittat pluggar energin. fast, har den någonsin funnits?! nja men det var ett tag sen. haha.

.'

- never say goodbye, because saying goodbye means going away. and going away means forgetting.

helgen





internet ville inte funka igår men här är jag!
i fredags; så vart det liten förfest i örebro med julia och sen ut på strömpis. & till slut så kom hanna, nune, becca och crona och gjorde sällskap också! vart en bra kväll :>
lördags; vaknade rätt tidigt och kunde inte somna om så blev att käka en riktigt god "bakisfrulle" och ligga och slöa i soffan tills pappa, bror och syster med familj kom och det blev grilling i skogen.

25 februari



konstigt att man vaknar vid tio när man tänkte sova överdrivet länge... yey! käka nyss lite frulle, UTAN MJÖLK. jag lyckas bli på dåligt humör varje gång mjölken är slut, en regel. jag måste att ha mjölk till frukost. men se på fan så har mamma tagit sista, haha.. blir snart en dusch och fixa håret efter det så slipper jag göra det sen! ska förbi hanna en sväng och hämta min morgan och cykel. i kväll blir det krogen, skulle jag tro! inte helt hundra..

.'

- förbjuden att minnas, livrädd att glömma.

I'll take you in..










24 februari



slöaste lovet. haha ja herregud, nästan så skolan skulle få börja nu för detta är för slött. inte okej alltså! har suttit och kollat på webb tv en del i dag. vart att kolla igenom 'stylisterna' som är ett helt okej program. sen nu helt plötsligt får jag världens solabstinens. fyfan. små panik och jag gör vad som helst för en solning, NU. har jag tur så är kanske någon av mina föräldrar på bra humör och kör. annars vet dom att detta är inget att leka med, vill agnes sola. ska hon få sola. annars. HAHA. jag är seriös...

myskväll





ellen kom och hämtade mig efter jobbet igår, så bestämde oss för att laga någon god mat och sen ta det lugnt i soffan med film. men blev ingen film för hon hittade ett oöppnat pussel på 1000 bitar här innan vi åkte hemifrån  mig så efter vi ätit så bestod resten av kvällen av att hon satt och pusslade i säkert nästan 5 timmar..störd.. haha! men under den tiden så blev en del o.c avsnitt avklarade för mig, vart en mysig kväll iaf!

when everything is said and done
still looking for answers if only one
turn my back the urge has gone
left with no reason we come undone


Pendulum – The Island - Pt. II


hemma igen!







nu är jag hemma igen, vart två nätter ute hos syster! rätt skönt att komma hemifrån ett par dagar. och jag kom och tänka på innan jag somna i går att varför det är skönt att just åka ut till storasyster fia, för när man är där så tänker man inte på något annat än just det som är då i nuet. ungarna får en på helt andra tankar och dom är verkligen bland det finaste som finns. spelar ingen roll hur sliten man kan se ut eller hur man mår innan man kom dit, ni lyckas på något sätt rädda en från sig själv oavsett. älskar er massor. lika så syster och erik, ni är guld värda.

.'

- you know my name, not my story.

22 februari



GOMORGON GOOMORGON, sitter här vid köksbordet och pärlar med max, vi har nyss käkat frukost. ska spela lite wii strax med wilma och sen får vi se hur mycket vi hinner med att göra innan syster kommer hem igen :) kändes som en riktigt lång natt för jag vaknade ett par gånger och kunde inte somna om på ett bra tag. men sen när jag väl somnade drömde jag fina drömmar och sov som en stock! ;)


21 februari



ska snart börja packa väskan lite sen kommer finaste syster sofia och hämtar mig runt sex tiden! ska sova kvar där i natt och i morgon får vi se vad vi hittar på. jag ska kanske träffa josef som jag inte träffat och umgåts med sen i sommras tror jag det var, för längese. tänkt att ta en fika och prata om livet :) så får se hur det blir med det! annars får vi se om jag kan lyckas få med syster in till marieberg.

.'

jag skakade, skulle jag bryta ihop eller inte?
så plötsligt alltihop och alla tankar snurrade.
glad
livrädd
chockad
nervös

SHIT.
helt sjukt hur jag skakade när jag tittade på handen.
spände i käkarna och stack i fingrarna. jag tryckte om låten igen. andas tänkte jag.
10 minuter
nervös
livrädd

panikångest på gång? nej jag fixar detta.  får tänka att jag ska göra något annat.
as nervig för ett prov. jo visst nästan komiskt ju. lite lugnare nu. kollar på dom som går av.
3 minuter
det är på riktigt alltså. ta mig samman. kom igen nu agnes, detta är inget bryta ihop för och börja gråta över.
om jag gör det så är det okej. men ska vara glad, bara vara glad. kliver av, skyndar mig och saktar sen ner.
NERVÖS
livrädd

vet inte vad jag tänker på, hör inte musiken längre. snart.
så kolla jag upp och såg, allt släppte. det jag känt innan fanns inte.
glad
lättad
jag kom på mig själv med att jag verkligen log, jag bryter inte ihop.
efteråt kändes som om tiden hade stått stilla på något sätt.
som en fortsättning. inte någon helt ny början, det kändes bra på det sättet.

20 februari

låg och lyssnade på 'vaken' som jag tror det heter, i p3 i natt till typ klockan tre innan jag somnade. vaknade vid elva så satte på radion igen, låg och lyssnade i ungefär en timme och bara låg kvar i sängen. har kommit in i en radio period nu märker jag, haha. till slut bestämde jag mig för att gå upp och duscha. blev en långdusch och frukost/lunch efter det innan jag gav mig på datorn och sån tur jag hade funkade internet igen! så denna dagen har bestått av att läsa allt jag missat i dom bloggar jag följer, fixa ny musik till mobilen, lyssnat på musik. kollat runt. osv osv! varit lite social mot pappa också för hörde att han börja sitta prata med tvn.. eller om det var sig själv. haha. i morgon får vi se vad som händer, inget planerat precis :)

nu så!

har internet igen och det betyder att jag kan börja blogga!
men framför allt lyssna på all musik som jag saknat, mumsmums. och nu eftersom jag ändå är i gång och skriver kan jag ju säga hur skönt det är med att ha lov denna vecka, få slippa skolan. JAG NJUUTER VERKLIGEN.

.'



I'm inside of me, searching through the things
trying hard to find, pieces that match together in life
we arranging my confusing thought
trying hard to find feelings that I can bring back alive

I believe in so much more than just be nice and saying alright
I deserve to be this good don't you bring me down
there is so much more to life than this
I just cannot say it straight to your face

fought inside with, reaching forward
making tears fall down, ready to aim, ready to fight
complicated, words and silence, making tears fall down
ready to fight, know that I'm right.



8 februari

sitter i skolan just nu och väntar på att första lektionen ska börja, lite segt.. kom hit vid kvart över nio och började tydligen kvart i elva? haha vad duktig jag är.
 annars så just nu tänker jag på att antony ska åka från kumla på fredag och jag vill inte. vill verkligen inte det just nu, för jag behöver han här och inte typ 50 mil bort. det suger. och kan bara säga att det är jobbigt att ens bästavän som man träffar nästan varje dag pluggar långt bort. men, det är tur att mobilen och internet finns då :)

igår; skolan först sen springa till tåget när vi slutade och antony möte mig och gick t maxi en sväng och handlade sen vart det att sola lite innan bussen hemåt. väl hemma vart de att hjälpa pappa fixa nya soffan och mitt i allt kom bror och ragnar upp en sväng och lämnade crosstraniern. toppen!


7 februari

okej då. jag ska ta tag i bloggen, dels för jag saknar det och för att ni vill läsa den.
men ne jag är inte så taggad på mycket just nu och sen har jag inget internet hemma.
 så får skriva när jag har någon dator till hands.


RSS 2.0