dennis ♥

jag saknar min pojk. grymt mycket.

12 januari

sitter hemma hos rasmus nu med julia. vi tog en fika på sveas förut och satt där och pratade rätt länge. myspys! sen har vi varit här hos rasmus och flummat som vanligt. inge nytt precis, haha! och tyvärr verkar mitt internet inte vilja funka hemma... men iaf så var jag hos doktorn igår, först i kumla och blev sen skickad in på röntgen i örebro. sen skickad t kumla igen. JÄVLA KRÅNGEL. men där förklara doktorn vad det var, fast jag fatta inte mycket men det känns att tabletterna jag fick hjälper. as skönt att kunna sova ordentligt igen. och skratta ;)

NRJ wake up call


figur som ser ut som en val, med ett horn fram.

dennis - vet du vad den där figuren kallas som ser ut som en val med ett horn fram ? :p:p<3<3
jag - hahahahahahahaha
dennis - fattar du vilken jag menar ? <3
jag -
vänta nu.... är det en val, eller inte?
dennis -
tror det är en val :):) <3<3
jag -
vit?
dennis - "hornval" hahahahaha

jag - HAHAH, annars menar du typ narval?
dennis - jaaaaaaaa
jag - HAHAHAHAHAHAAHA! jag dör nu. kommer börja gråta
dennis -men vafan sällan det finns :P
jag - :''') iih. vad glad jag blev där
dennis -
? :P:P <3<3
jag - du är störd. vet du vad den där figuren kallas som ser ut som en val med ett horn fram ? HAHAHAH
dennis -
:pmen vadå finns det ?
jag -
men! JAAAA
dennis - haha cool
jag - haha seriöst. oooh.
dennis -
hahahaha sällan det finns...


hahaha. så jävla efter ibland. men det gör inget, tycker bara om dig ännu mer för det

.'


10 januari

ah men tjena vafan... ja det var ju första dagen i skolan efter lovet. fick häva sig upp ur sängen i morse. somnade inte förens mot halv fyra. och dum som jag var stressade jag inte dåligt t bussen helller och det gillade inte revbenet så gick till skolsyster så fort jag kom t skolan. hon kunde bara lyssna när jag andades och hon sa att hon hörde hur det knastrade. YEY. så hon ville att jag skulle kolla upp det. så min morgon dag kommer bestå av att träffa läkare.

dagens



.'

you may not be her first, her last, or her only. she loved before she may love again. but if she loves you now, what else matters? she's not perfect - you aren't either, and the two of you may never be perfect togheter but if she can make you laugh, cause you to think twice, and admit to being human and making mistakes, hold onto her and give her the most you can. she may not be thinking about you every second of the day, but she will give you a part of her that she knows you can break - her heart. so dont hurt her, dont change her, dont analyze and dont expect more than she can give. smile when she makes you happy, let her know when she makes you mad, and miss her when she's not there. - bob marley

9 januari



kom precis ut ur duschen, så nu tänkte jag måla naglarna och plocka ögonbrynen framför tvn.
och sen ger jag en GULDSTJÄRNA till pappa som fått upp nya tvn.
typ sådär ett antal månader senare.. haha!
så nu är det bara hemmabion som står och väntar på att få komma upp.
och jag borde röja lite på mitt rum för de ser ut som det varit nått sorts av tredje världskrig.
så ska försöka göra det sen och se om mitt revben tillåter det.

lördag


du gör mig så lycklig
. ♥

vart en utgång i örebro i går med julia hanna antony nune och rasmus. sen träffa vi såklart fler väl inne i örebro och hade en riktigt rolig kväll. dock så missade jag och hanna bussen till kumla för garderoben krångla för mig.. men vi fick sovplats och det var riktigt snällt. så gick dit och la oss, somna nästan direkt. idag så vaknade vi nog inte förens två, sen till slut tog vi oss i kragen och gick och käkade på pizzan innan jag sen drog hem till älsklingen. så har bara varit med han hela kvällen och myst ;>

5 januari

hemma igen!
känns som jag inte varit hemma på hela lovet. men det är skönt för jag har inget större behov av att vara hemma heller så! och snart är lovet slut. dom sista dagarna nu men det har varit ett underbart lov. och dom personerna som gjort det så bra är kajsa, dennis, antony och hanna.

måndags - var med kajsa och tog det lugnt sen vart det att dra till kumla en snabbis och var in på banken, träffade antony och hann även sola innan jag åkte hem till kajsa igen och hon börja städa hennes rum och rensa garderoben. haha jag satt helt inne i datorn så tror jag inte ens lyssnade på hälften hon sa ;) sen blev det bio och herregud, haha! så jävla bra film och jag skrattade så verkligen alla hörde.. sen blev det soova!

tisdags - upp tidigt och drog hem till älskling, tog det lugnt sen gick vi och möte mattias och ja det hände inte så mycket mer än att skratta åt dom och kolla när dom spelade och kollade tv innan mamma sen kom och hämtade mig och släppte av mig i kumla hos ellen. kollade en as dålig komedi med henne och micke sen gick hon och jag över till hennes brors sambo jane och kollade en skräckfilm med henne. blev rätt sent, sen gick vi hem och sov.

idag - upp tidigt hemma hos ellen och drog hem till älskling igen ;* så har varit med han och jag kom hem förut med mamma och pappa. har inte gjort mycket sen dess. men ska väl hoppa in i duschen nu och så får vi se hur länge jag orkar hålla mig vaken för sitter och gäspar som en galning.

3 januari

HAHA. kajsa påminde mig om att jag har ju faktiskt en blogg. hade glömt av det lite ;) vet inte vad ni vill jag ska skriva för känner att jag just nu bara hoppar runt på rosa moln och tänker bara på min finaste hela tiden. haha. hörs att jag är kär va? hihi. men i kväll så ska jag kajsa och becca på bio, lite tjejmys och sånt är aldrig fel :) lovar att skriva i morgon. pusshey

RSS 2.0