tack



detta gjorde hela min dag!

total blackout

hahahaha! sitter och gråter av skratt för mig själv och kollar på total blackout på kanal 5 play.
trodde inte det skulle vara så kul men tamme fan, de är det. :') övertrött på det med så blir extra roligt. efter detta ska jag ta en sväng ut med hunden och även försöka planera ihop helgen lite bättre så man har allt klart!


I just cannot say it straight to your face..

I'm inside of me searching through things
trying hard to find pieces to match together in life
rearranging my confusing thoughts
trying hard to find feelings that I can bring back alive

I believe in so much more than just being nice and saying alright
I deserve to be this good don't you bring me down
there is so much more to life than this
I just cannot say it straight to your face

falling sideways
reaching forward making tears fall down
ready to aim
ready to fight

complicated
words in silence making tears fall down
ready to fight
I know that I'm right.

27 april

hade en riktig myskväll med kajsa igår. vi var ute och gick och prata rätt länge, skönt att rensa ur sig i bland! sen drog vi förbi ica och köpte med lite naturgodis och en hårfärg innan vi gick hemåt hem och kollade på bigbrother. efter det så hann kajsa med att färga håret och så träffa vi ett par stycken innan vi gick in och la oss. vaknade rätt många gånger inatt av att jag knappt hade täcke och att hon kröp ihop i fosterställning med sina iskalla ben mot mig. haha! så sömnen kanske inte har varit den bästa så sitter och är skit trött just nu. lite halv jobbig skoldag och har sprungit runt på stan med becca ett par timmar också. var tvungen att hitta nya solbriller då jag tagit sönder mina jag köpte sist, duktigt! sen blev det ett slappt tygstycke med hem med ;) haha.


tryck på bilderna så blir dom större!

there will allways be a "lie" in believe.

satte på tvättmaskinen med mina skitiga skor i som verkligen inte var vita längre. ska vänta på att den blir klar sen ska jag dra mig mot kumla och förhoppningsvis hinna med en solning innan jag tar bussen in till örebro och sover hos kajsa hjärtat. inte träffat henne på hela lovet, så har mycket att prata om och blir säkert en mys kväll som avlsutas med att båda somnar framför en film. brukar vara så, haha.


beautiful people


26 april

känner mig grymt seg idag men får bli en cykeltur sen eller ut och gå så man piggnar till. fårse vilket av det de blir. jag drömde massa sjukt i natt/morse om aliens. helt sjukt och jag minns de mesta också men skriver jag allt här så börjar nog alla tro jag måste in på psyket ;) haha! idag ska jag även ge mig på morsan om att jag borde få en shoppingrunda ;> tycker ja är värd det! skulle ju vara fint med lite nya kläder och skor denna vecka.


nyvaken tjej.

hjärta

dom fick komma hem idag! så jag tog cykeln direkt och drog dit.
när jag fick se han var svårt att förstå att han verkligen var här nu, och inte ligger i magen längre.
som man längtat alltså. gulle (:




lite på hjärnan just nu.

känns som ja tänker utan att veta vad jag känner om tanken.
varit så ett tag vilket är förvirrande. men ändå så just nu är jag fylld av mycket glädje, skratt och lycka.
så känner mig ändå stabil i mig själv nu och klagar inte på hur jag mår. för de känns bra.
men såklart, det finns en del stunder då jag känner mig allt utom stabil.
jag blir påminnd och inte vet vad jag ska göra. då jag får panik och känner mig vilsen.
då jag tänker på allt det som jag under perioder kan se på avstånd. men inatt så brast det upp. igen.
det kom nära inpå. och jag grät och grät.
denna gången var det inte sånna tårar man torkar bort och sen inte märker speciellt mycket av.
utan tårar som brännde i ögonen. och ja hade trycket på bröstet som fick mig vilja skrika rakt ut.
det gjorde sådär ont igen. och det vart så många tillbaka blickar.

jag saknar.
för det var verkligen på riktigt.
alla ord som hade innehåll.
alla minnen.
en del av mig själv.

24 april

vaknade senare än tänkt idag, vart sur på mig själv att hålla på och sova bort förmiddagarnad nu när man faktiskt kan vara ute. men slängde i mig frukosten och ut på verandan ett tag iaf innan det blev att slänga på sig kläder och dra på kalas för wilma som fyllde i torsdags. vart bjudna på påsk mat och fikade, så har mest suttit i solen och pratat denna dag. skönt! vart kvar där ett tag för hoppades på att fia och bebisen skulle få komma hem från sjukhuset men ikke. men har jag tur är dom hemma i morgon och får träffa dom då.






music

kiss me ki-ki-kiss me.


bilder från dagen














första bilden är från i går när jag var med wilma på ridningen. hon har blivit så duktig! kommer verkligen i håg när hon var så liten och man fick gå brevid och hålla i henne samtidigt som någon annan fick leda hästen. haha, inte precis så idag inte. resten av bilderna är från i dag och det vart två grillningar som tänkt. kunde inte få i mig mycket på andra men vart ett spett iaf! och trevligt umgänge.

annars idag då? jo de är så här.. JAG HAR VARIT EN JÄTTE GLAD TJEJ, HAHA.
för fick veta att syster fia dragit in till bb så har gått runt och väntat på ett sms hela dagen och nu i sen eftermiddag så blev jag äntligen moster igen. och jag är så himla glad! UNDERBART. hoppas verkligen på att få träffa den lille guldklimpen redan i morgon, och få höra hur allt gick. så massa grattis till syster, erik, wilma och max för att få en till familjemedlem.
jag älskar er

23 april

jag älskar vädret! varit runt 45 grader mot väggen i dag och inte blåst. fast jag längtar efter den riktiga stek värmen då det är 30 grader vart man än går.

hade en riktigt trevlig kväll igår inne i örebro, mycket snack och satt mest och chillade faktiskt. var inte på dansgolvet så mycket, helt otroligt! haha. vaknade rätt tidigt idag så gick ner och la mig på verandan så har legat där ett antal timmar. så grymt skönt :) men mitt i solandet så kom ragnar hit som var påskgubbe med riktigt snygg musche och gav påsk brev. så fick avbryta solningen och sparkade lite fotboll med bror och sen gav jag mig på att rensa en av rabatterna. så nu är man flottig och härlig av cocosoljan och lite jordig så ska hoppa in i duschen och dra på två grillningar, haha. första blir nere hos bror med familjen och nästa med ellen, micke och jenny hos ellens föräldrar. det bästa av allt är att vi alla bor på samma område, alltså samma gata ;) haha.

glad påsk

.'

I lost myself in the words you spoke.

21 april

blev en dag med bästavän, isglass och solning. haha, även mycket skratt som alltid. började spåra ur mer och mer desto mer klockan gick och ju hungriga vi blev. till slut så samlade jag kraft och drog mig hemåt på cykeln och käkade mat, blev en liten stund över till att vila innan jag drog mig neråt igen, men bara en liten bit för stannade hemma hos micke där bror var och även morbror och andreas som är min, öhm. minns inte! för stor släkt helt enkelt. men blev massa musik och har spenderat sista timmarna av kvällen där. trevligt! ska ner dit i morgon igen och grilla och dricka lite gott innan jag drar mig mot örebro. skit bra. :) 


satte mig här..

satte mig här, trots klockan redan är över tre.
kom nyss hem från en kväll med julia och rasmus, vart lite eldning och sen skräckflm hos rasmus som avslut. men ska väl kolla klart bb-avsnittet som gick förut sen sova, önska mig lycka till med att vakna innan tolv ;)






19 april

dåligt med uppdatering här MEN det är lov och jag vill inte sitta inne vid datorn då. och det hoppas jag ni förstår och att även ni njuter av vädret och umgänge ist för datorn!

jag kom hem för en kvart sen och nu så har jag ungefär en timme på mig att skriva lite här, duscha, fixa mig och sen iväg igen på lite balkonghäng och vin! underbara lov alltså. fint väder och fina vänner att spendera tiden med. har med mig kameran överallt så blir säkert fina bilder jag lägger upp så fort jag har mer tid över :)

17 april

idag är en sån dag då jag inte vet vad jag vill göra riktigt så blir väl bara en lugn dag hemma. men i morgon har jag planer och ska till och med ställa klockan och komma upp tidigt. sen ta cykeln och ta en efterlängtad solning för att jag äntligen kan sola igen! så hemskt att gå runt och känna sig blek. och det är så fult. så nu blir det fullrulle igen fast med några regler, sola max 3 gånger i veckan. så får se om jag kan hålla det eller om man får sån svinig solabstinens och skiter it och solar ändå..


ja ni ser ju vilket som är snyggast ;)
bild hittad på google

16 april

trodde jag skulle vakna upp blå idag. haha, känns i kroppen att man dansa som en galning ett par timmar och fick några armbågar. haha! men förutom det så mår jag prima, ingen baksmälla här inte. så nu efter jag käkat något tänkte jag ta mig en dusch och sen får vi se vad som händer i dag. kanske drar mig ner till bror en stund och kollar läget där och sen hör jag gärna några förslag på vad som händer ikväll! så smsa mig ni som kan ;> vill inte sitta hemma.



julia - har ååångeest
jag - hahahah för?
julia - ser ut som jag våldtar han förfan.
jag - esch då, bara väldigt sugen.
julia - HAHA!

STOP




sitter med en skaplig redbull vodka och hanna står i badrummet och fixar sig!
sen blir det möta upp en annan fin tös inne i örebro. ikväll kör vi bara.
 SKÅÅL så hörs vi i morgon ;)


15 april

sitter i skolan just nu och har nyss haft lunch och helt otroligt nog fanns det ketchup till maten i dag! haha denna snåla skola alltså.. men har bara en lektion kvar sen slutar jag och då har påsklovet börjat! drar mig mot kumla för sen för en glass med antony innan han åker till göteborg. sen drar jag hem till hanna och börjar tagga för kvällen! utgång på strömpis i kväll som gäller och italobrothers kommer dit. kommer bli galet. så det ska vara. (:


shut up, i wear heels bigger than your dick.















helt okej skön låt.



tonight i will love love you tonight
give me everything tonight
for all we know we might not get tomorrow
lets do it tonight
grab somebody sexy tell ‘em hey
give me everything tonight


KLAR!

äntligen klar med linnet, det tog på mitt tålamod kan jag säga. tänkte nästan ge upp efter första ordet för jag fick köra alla bokstäver för hand för hade inga mallar så det var pilligt. men tyckte det blev rätt bra. det syns inte på denna bilden men är ett hängit linne som man ser in på sidorna. tog även bilder steg för steg jag gjorde så om någon är sugen på att ge sig på och testa så lägger jag gärna upp dom bilderna! grymt värt sommarplag! love it ;>


och på verandan sjunger vindspelet din sång.


13 april

gud min röv och rygg.
har suttit på golvet hela kvällen, inte bekvämaste! men har och hållt på med ett linne jag ska ha gjort klart i morgon kväll senast ;) men pennan tog slut på färg så kunde inte fortsätta mer i dag. annars så har denna dag gått rätt sakta och det har varit svin kallt ute. deppigt! men  håller tummarna för bättre väder på lovet så man kan hitta på saker utan att behöva vara inomhus. duktig som jag är och har verkligen koll på allt runt omkring mig.. fast ne! så ska jag tydligen ha nationella i svenska b i morgon. YEY. men men, nu blir det knäckemacka och mjölk till big brother.

and maybe.


and maybe, I'll find out the way to make it back someday.

a moment - a love - a dream - a laugh - a kiss - a cry - our rights - our wrongs.


12 april



hade en riktig slapp första lektionen som bestod av att lyssna på en snubbe som prata om hare krishna och efter det hål timme i mer än två timmar. sen hade vi idrott. så har inte slitit ut mig så mycket i skolan denna tisdag. men i morgon blir det andra bullar. plugg, mer plugg, mest plugg.  efter skolan blev det en vanlig runda och umgås med antony, vi träffade även hanna som bjöd på krubb den generösa bruden, vi delade en kycklingrulle som satt riktigt fint! sen blev det att trappa hem till bror och ta med ragnar ut på en cykeltur som jag lovade han igår. så när vi kom tbaka så var även syster fia där med familj och satt och fikade. så jag blev kvar hela kvällen där igen och kom hem för en liten stund sen. myspys.

supreme











.'

we meet thousands of people, and none of them really touch you.
and then you meet one person, and your life is changed. forever.


11 april





vart en cykeltur på eftermiddagen och träffade antony. vi drog och köpte varsin glass för det var sånt grymt bra väder, satt i solen och njöt och cyklade omkring lite för äntligen har jag en hel cykel. underbart! så nu blir det cykla varje dag in till kumla och hem vilket blir ungefär sju mil på fem dagar. bra motion! påvägen hem svängde jag in hos bror och lekte lite med ragnar och fick se sigge för första gången (: riktig sötnos så jag vart kvar där ett tag och kom hem för bara en liten stund sen.

stämning.


LA





.'

i wonder what goes through your mind when you hear my name.

10 april

lyckades bli övertalad om att dra med på inflyttningsfest i kumla igår kväll. var trevligt!
och det sluta med att jag fick skeda med två muppar inatt, och trodde aldrig jag skulle lyckas somna och har säkert vaknat hundragånger under dom få timmarna jag sovit. hahah. men bra lördags kväll/natt. :)
men nu ska jag iaf käka någon frulle och hoppa in i duschen!

dom senaste dagarna










hem till ellen nu


bild från i sommras.
jag älskar dig!

precis packat ner massa kläder i väskan och ska när som helst dra mig ner till kumla. det blir en hel kväll med ellen och sover även kvar där. hon nämnde något med bakning och fortsättning på O.C mys.
sånt säger man inte nej till!

everyday I'm shuffelin


blivit faster igen!

den 6 april blev alltså sigges födelsedag!
så jag sitter och är jätte glad och kollar på mmset jag nyss fick på han. sötsak (:
massor av grattis till min bror och jennie som fick sig en till liten pojk. och ragnar som fått sig en lillebror! jag längtar efter att få träffa han.

och förhoppningsvis så blir man även moster imorgon igen.
ooh, det är sån ren lycka det här!


mer än det.

jag drömde.
det var alltså bara en dröm inatt, men det var jobbigt att vakna upp från den idag.
en sån dröm som återupprepar något som verkligen hänt.
blir bara så trött att jag inte hanterar det bättre än såhär.
tänkt på det hela dagen. inte kunnat släppa det riktigt och varför inte då?
vill kunna koppla bort det. bara sluta tänka och radera minnet.
visst har det förändrats, det är inte likadant som det var då.
det känns inte likadant nu som då för det förändras i perioder. MEN.
en del saker kommer aldrig förändras. en del känslor kommer alltid vara såhär.
för det var något jag en gång kunde se, känna, det var något utan gränser. verkligt.
och det är då jag tänker på det. att det faktiskt var på riktigt.
att det förändrade mig.

smile.


5 april

hahaha sitter och skrattar åt datorn för det spelas dansband ur högtalarna?! och jag har bara facebook öppet och msn. iaf så gick skolan fort i dag. jag tog tåget och träffade antony som är i kumla! vi flummade runt som vanligt, och prata om allt möjligt. var ett tag sen sist så finns massa att ta igen, och det är skönt att ha han på hemmaplan och kunna umgås. det gör mig extra glad :)

[20:27:56] a n t o n y säger:
du smyglyssnar på dansband, och jag orkar inte sitta vid datorn mer ;(
[20:28:21] a n t o n y säger:
för ansträngande för min hjärna att försöka förstå mig på dig.

summer


















music



your ways, my ways
never, always
the future, the past
the first, the last.


4 april

var tvungen att köra ett race på rummet, som ni ser. vet inte hur jag lyckades få till detta kaos. haha.

före.


efter.


kent

men så nära får ingen gå..


.'

- sometimes you just sit at home and remember the old times.
you laugh by yourself with a ridiculous smile.
then you have that one tear run down your cheek cause all of it changed.

3 april

koffein hade inte varit dumt en dag som denna!
total däcka så fort jag la mig i sängen, hann inte ens släcka i taket så haft den lyst hela natten och morgonen. haha. och skulle kunna sova bort hela denna dagen känns det som. men måste ta mig ner t hanna och hämta pappas cykel idag iaf så får samla kraft till det. och det ska jag göra genom att lägga mig och kramas med en ny duschad hund som jag blåste torr med hårtork igår. skit mys. (:

2 april



crazy night igår. säger bara det! drog hem till en mycket saknad hanna och sen skjutsa becca oss vidare till örebro. var inte så kaxig när jag vakna i morse precis, shit. mådde verkligen som jag förtjäna, haha.. dels vakna man överdrivet tidigt också så sitter och gäspar som en tok nu men vill inte att lördagen ska ta slut riktigt än! nästan hela familjen har varit här hemma under eftermiddagen och firat pappa. käkade mat och hade det trevligt (: men ne, sitter jag kvar här kommer jag somna över tangentbordet. får bli att tvinga på mamma en omgång uno.

ain't like you to hold back or hide from the light.

Adele – Someone Like You

I heard that you're settled down
that you found a girl and you're married now
I heard that your dreams came true
guess she gave you things I didn't give to you
old friend, why are you so shy?
ain't like you to hold back or hide from the light

I hate to turn up out of the blue uninvited
but I couldn't stay away, I couldn't fight it
I had hoped you'd see my face
and that you'd be reminded that for me it isn't over

nevermind, I'll find someone like you
I wish nothing but the best for you too
don't forget me, I beg
I remember you said
"sometimes it lasts in love
but sometimes it hurts instead"
sometimes it lasts in love
but sometimes it hurts instead, yeah

you know how the time flies
only yesterday was the time of our lives
we were born and raised in a summer haze
bound by the surprise of our glory days

I hate to turn up out of the blue uninvited
but I couldn't stay away, I couldn't fight it
I had hoped you'd see my face
and that you'd be reminded that for me it isn't over

nevermind, I'll find someone like you
I wish nothing but the best for you too
don't forget me, I beg
I remember you said
"sometimes it lasts in love
but sometimes it hurts instead"

nothing compares
no worries or cares
regrets and mistakes, they're memories made
who would have known how bittersweet this would taste?

nevermind, I'll find someone like you
I wish nothing but the best for you
don't forget me, I beg
I remember you said
"sometimes it lasts in love
but sometimes it hurts instead"

nevermind, I'll find someone like you
I wish nothing but the best for you too
don't forget me, I beg
I remember you said
"sometimes it lasts in love
but sometimes it hurts instead"
sometimes it lasts in love
but sometimes it hurts instead.

RSS 2.0