29 december



gomorgon gomorgon! ställde klockan i morse så jag inte skulle sova bort hela dagen :) och jag lyckades lämna sängen. dock vet jag inte riktigt vad jag ska göra i dag. vill in till marieberg men samtidigt inte, haha. och igår så drog jag hem till farmor och olle, vi fikade och satt och prata. sen gick jag vidare till solariumet och hanna kom dit och solade också. sen gick vi förbi maxi och köpte nått att äta innan vi gick hem till rahel och tillbringade kvällen där och kollade film. la mig i sängen och satte på en till film och pratade med babe innan jag skulle sova.
saknar dig. <3

28 december

ska väl snart byta om och sen drar jag ner mot kumla en stund :) varken mamma eller pappa är hemma så får ta bussen. men just nu spelar jag kent på högsta och har gjort sen jag vaknade. ren kärlek.


27 december

hemma igen! eller har varit det ett litet tag. och jag är ju så jävla pigg.. eller ne. men iaf så somnade jag till slut i natt. trots att en del inte kunde vara tysta ;> haha. och vi gick upp vid halv nio för att sen gå upp på stan, jag och hanna. så vi käkade frukost innan vi började att kolla lite kläder. och jag var helt otaggad på att shoppa, vilket var väldigt längesen! och det ända vettiga jag köpte var ett par leggins, YEY. sen tog jag bussen hem till finaste, och har varit med han hela dagen och åkte därifrån nu vid tio tiden. julia skjutsade hem mig så satt och pratade med henne i bilen ett bra tag :) haha. men fårse vad som händer i morgon. sola och fika är det enda jag vet helt säkert nu iaf.

26 december

haft en seg dag hemma, sen nu sitter jag hos hanna och ska snart in till örebro :) blir att sova där med henne. sen i morgon bitti ska vi upp på stan och kolla mellandagsrean och antony ska också göra sällskap. efter det blir det att smita iväg hem till finaste, myspys.


25 december


då har man firat klart jul för detta år och jag fick massa bra julklappar :) tack!
idag då? just nu bara pappa och jag hemma, utan bil. så funderar på att städa lite sen hoppa in i duschen.
finns inget att göra här hemma. blää så tråkigt jag har. men hörs lite senare :)

24 december








.'



you got that something that keeps me so off balance.


23 december

igår; julavslutningen i skolan var sämst detta år. förra året var sjukt mycket bättre. men men :) efter det så var jag med dennis hela dagen, vart mest att ligga i sängen och kolla när han spelade. var så jävla trött och har varit i dag med. sen drog vi in till örebro och var där ett tag och kajsa kom dit :) sen följde jag med henne hem. och idag är det dagen innan julafton och jag sitter här med noll julkänsla. den julen som jag skulle vilja ha är den när hela familjen åker till göteborg och ligger på hotell hela julhelgen. sen bara umgås och sen ge barnen lite julklappar och ha mysigt för dom. sen kan man hitta på andra saker.

jullov nu då

ligger återigen i kajsas säng, hon somnade när vi skulle se film. så nu ligger hon och sussar sött breve mig och jag kan bara tänka på att hon betyder så mycket och att hon är en så fin person. kärlek till dig min vän! men kan inte skriva mer nu för datan dör snart! berättar i mer i morgon. kram

oh. <3


21 december


är hemma hos kajsa, sitter på toan med datan i knät och hon står i duschen, snart är det min tur! vi fårse vad vi hittar på i kväll, kanske dra in till stan eller så är vi bara här hemma och tar det lugnt! har julavslutning i morgon i skolan och kyrkan, sen är det lov för fulla muggar. jag har typ inte planerat så mycket detta jullov, mest umgås med vännerna i think. men jahaop ska hoppa in i duschen nudå :) hörs i morrn.

puss finaste.


20 december


ööhöhöhöhöhö.

sjuk. igen. JAG VILL INTE. ska häva i mig mer te och tabletter, måste bli frisk. vill inte vara sjuk en enda jul till. i så fall blir det 3 eller 4 julen i rad? har glömt hur många gånger. vinterkräk sjukan ett år i 2 veckor. andra året hade jag feber och fick halsböld, sounds nice va? året efter det låg jag i soffan en vecka med äckligt hög feber innan vi åkte och kolla vad som var fel. och det var på julafton! hann precis hem till kalle anka. jätte jätte kul... fast ne! bläää. men nu blir det sängen, film och prata med D

söndagsmys



ne nu har jag duschat så ska ta på en ansiktsmask, plocka ögonbrynen, måla naglarna och klippa till min lugg. söndagsmys på hög nivå här! måste kolla om det går någon bra film i kväll som man kan se.
tycker det vart ett fint avslut på musikhjälpen nyss också, över 12 miljoner fick dom in.

get the knockout



har den på hjärnan!

19 december









åkte hem från kajsa igår och var bara hemma en stund innan jag gick ner till hanna där gurra, freppe och nune
också var redo för julbak. vart pepparkakor och knäck, jag total faila på båda, HAHA! som ni kanske ser.. men hade det riktigt trevligt. skrattade hela kvällen och jag vill ha fler sånna kvällar. bara umgås och ta det lugnt. vart en facerape på freppe som gjorde hela kvällen, hello kitty profilbild, 'justin beiber ♥' på statusen, gick med i gilla grupp, ändra relationsstatusen, och kommenterade på andras fb. hahahah! kom hem efter tre så har sovit rätt länge idag, sen bara legat i soffan och pratat i telefon med dennis. jag mår inte helt hundra i dag, känns som jag börjar bli sjuk igen. men peppar peppar!

vad har ni gjort i helgen? :)

18 december

just nu står kajsa i duschen och ylar med mig till lite håkan hellström. vi har legat i sängen tills en stund sen, pratat och fått små ryck och skrattat åt typ inget. jag ska försöka fixa så jag kan ta mig hemåt eftersom jag såg att sista bussen innan klockan elva i kväll redan gått.. LITE LAGOM SEGT..
men igår kväll så drog jag hem till kajsa och tog det lugnt, käkade lite och sen gick vi ner och köpte lite göttis innan vi möte dennis vid bussen, sen gick vi alla hem till kajsa och så vart det att jag fick färga hans hår. HAHA herregud. kaos när jag skulle tvätta ur det, skratta så jag höll på att börja gråta. sen hände inte mycket mer efter det, drog in till stan en snabbis och följde dennis en liten bit och träffa kajsasboy innan nästa buss hemåt. sen slockna kajsa när vi satt och kollade robinson i natt, trött tjej. och jag var för pigg för att kunna somna.  

fina människa! <3

16 december

har nyss fixat håret och sminkat mig. känns rätt onödigt nu att ha plattat håret när man ska ut i snöstormen. men men! jag ska dra mig mot kumla om några timmar och möta antony och frida, ska ge frida pengarna inför nästa partykryssning i januari ;) sen ska antony och jag ska in till örebro. träffa dennis en stund sen gå runt på stan och kolla innan vi ska se nyaste harry potter.... jag fattar inte att jag ens går med på det, för jag hatar harry potter. inte min typ av filmer ;o MEN var tvungen att kompromissa med han och självklart vill han att jag ska lida i typ tre timmar eller så sover jag bort den, men vad gör man inte förens vänner. haha!

nytt.






grymt.





denna låten fastnade jag direkt för första gången jag hörde den.
jag önskar bara jag kunde beskriva hur den fyller hela min kropp med massa känslor.
hur den får mig känna och vad den betyder.


14 december

började med att jag vart väckt av mamma vid åtta. jag som skulle gått upp sju men jag somnade på några sekunder efter jag lagt mig i sängen i går kväll och hann inte ställa klockan ;o så var bara att stutsa upp och dra sig mot skolan fort. och skönt som det var hade vi en väldigt soft dag, vi satt i samlings salen och lyssnade när treorna redovisade sina projektarbeten, duktiga värre var dom. slutade tidigt och fördrev tiden i väntan på bussen mot kumla med frida och jenny, sen dennis en kortis :)! sen när man hoppat av bussen i kumla gick jag till sveas där hanna och hennes mamma satt och fika och jag vart även bjuden på en varmchocklad och en saffransbulle. sen gick vi runt och kollade julklappar och sist blev det en solning :) massa mysigt!

.'

" this isn’t the time to make hard and fast decisions, it’s time to make mistakes.
take the wrong train and get stuck somewhere. fall in love - a lot.
major in philosophy cause there’s no way to make a career out of that.
change your mind. then change it again, because nothing is permanent.
so make as many mistakes as you can. "


12 december



GRATTIS TILL MIG SJÄLV!
19 år i dag då och det känns ju gammalt. haha.
har haft en bra helg med bra människor :) och i går var hanna becca och hampus här och käkade sen lite senare drog hanna och jag hem till ahlberg och blev lite dricka där och hade en trevlig kväll med massa skönt folk! kom hem vid halv sex i morse för jag beslöt mig att gå från kumla vid halv fem, haha. frös i hjäl men var skönt när man väl var hemma! och i dag kom syskonen och även ellen och ida hit och gav mig fina presenter och fikade.
tack så mycket!

.'



du bara fanns där och du gjorde det rätta i det tillfället.
jag kan inte be om en bättre vän. och du ställer alltid upp.
och just då var det
du - en hand - och bara släppa ut allt.
som jag behövde.
och det känns som du är närmre mig när det gäller allt det.
så tack, jag älskar dig hanna.


fredagen

det var en trevlig kväll med alla i går, drog hem till hanna och byte om där. sen kom becca och skulle fixa sig, så blev kvar där ett tag till innan vi drog oss ner mot kumla och hämtade nune och sist mot hannas bror som vi sen satt hos och drack till tio ungefär. sen åkte vi in till örebro och dock gick vi till frimis som visade sig vara helt klart fail. men kvällen var bra ändå :) becca var den som körde så fick skjuts ända hem! inte ofta. så det var skönt :) men nu ska jag fixa mig lite sen städa undan och börja med maten.

party like it is you're last day




har fixat håret, sminkat mig och öppnat första,
kameran är med så jag ska försöka vara duktig att ta mycket kort!
och kanske videos.
kommer träffa massa underbara vänner ikväll, känns som nästan alla ska ut.

hörs i morgon

9 december



klockan är redan mycket, denna dag kommer springa i väg känner jag. men just nu så lyssnar jag på hög partymusik och ska torka golven här i huset. partymusik och städa kan få en på bättre tankar! det var mamma som hade skrivit en lapp och ja det är väl lika bra att göra som hon säger, eller ja ibland iaf haha ;) ska fixa detta sen gå ner till bror och hämta lite färg som jag ska måla mina ramar med till mitt rum. sen går jag till bussen vid sex och ner till kumlacity och sola, jag jobbar hårt på brännan alltså. kanske träffa syster lina om hon inte jobbar, för då får jag traska mig till mammas jobb och vänta tills hon slutar.

till er med spotify

MY PLAYLIST BITCH
ta den och njut, lägger in massa nya låtar i veckan nu förtiden.
och dom längst ner är nyast inlagda. PUSS


rihanna




.'

nu då? jag vill bara ut och lägga mig i en snöhög, kolla rakt upp på himmelen och ligga där tills jag rett ut mina tankar, för jag har trasslat till allt.
varför lovade du mig saker? du höll det ju inte. du svek mig när du sa du inte skulle göra det. men endå är jag beredd att vilken dag som helst ta emot dig med öppna armar. då undrar jag vad är för fel på mig. eller så är det så att du betyder för mycket för att jag ska kunna bara skita i allt, men varför är jag redo att göra det mot dig som inte ens brydde dig när jag var helt jävla förstörd, för det var jag.
kunde inte vara själv för då bröt jag ihop direkt. jag är fortfarande trasig för jag saknar dig, jag saknar hur du på något sätt bara var så lätt.
du fattade redan allt på så kort tid, och allt du lärde mig förstå och fick mig att se saker med öppna ögon.
alla saker vi sa. du var min bästevän, minns hur vi ville bara kunna rota i varandras huven för att tränga in mer och mer. veta allt, inga hemligheter. men på något sätt så visste vi allt utan att behöva säga det.
jag kommer inte glömma mina minnen med dig.
som när jag låg mitt på cykelvägen och skratta åt hur störd du var och du slängde upp cyklen på skylten. när vi stod i regnet ett par timmar och frös ihjäl för båda gav inte upp och då jag sa att jag aldrig kommer sluta tro på dig som person. vi gjorde varandra till bättre personer för vi puscha varandra på det sättet.
och alla dessa minnen som bara fladdrar förbi i mitt huvud nu, det gör ont men ändå är jag glad.
jag kan fast även tårarna finns här le.

jag tänker aldrig sluta hoppas.

shoppat




spetströja, ett par leggins, en ring och en kapten morgan! ;)

usher


Live by me, stand next to me. You're lovely, let nobody else see.

- tack, jag behövde det där.

you go girl!

sov så grymt skönt i natt och imorse. känner mig bättre nu men är trött på att hosta och knappt kunna andas. men har ingen feber just nu så det är skönt! ska städa lite och greja sen ska jag in till marieberg och ja JAG LOVAR ATT DET GÖR MIG FRISKARE! haha. ska köpa leggins och tröja, även tigga t mig något annat. får se vad det blir för något, visar det senare :)

mums.






.'



lyssnar stel & fastspänd
& när paniken bryter ut
 ler du svagt och viskar till mig
du är värd att dö för
men mot gummi, glas & metall
betyder ett mirakel inget alls...


.'


6 december

mår inte okej just nu, känns som jag har feber och hostar så fort jag andas genom munnen. sen har jag även haft en sån där riktig tänkar dag, tänkt på allt möjligt och en del gamla saker men även framåt. tiden går så fort men ändå känns den som att på en del ställen förändras den aldrig och jag vill bara hoppa framåt ett halvår och se hur allt ser ut då så jag vet vad jag har att vänta mig. så jag tycker synd om mig själv och sitter och drunknar i alla bilder jag hittar överallt. musik och foton, vad vore livet utan det?

galet

läste nyss detta på fridas blogg och ja håller med henne, ta mig tbaka?

"jag vill tillbaka till kryssningen. saknart som fan, alla glada och goa människor man träffade på. fast bäst var nog med när agnes daskade en kille i huvudet med en baguette på en Fast food fik. fan vad arg han blev på henne. vi satt bara och garva åt honom. han svor så fint om agnes "din jävla hora, fittjävel. låt folk sova förfan!!..." och jag sa "aaa visst.. haha, desamma hörru!" skrattade så mycket att jag satt och tjöt i fiket! har så jävla mycket minnen därifrån. vill bara spooooola tillbaka som ett smäck just nu!"


5 december









blåmärken lite överallt, ont i revbenen lite i armarna sen ena skinkan och benen, fläskläpp, öm i hela kroppen och låter som en kråka. men ja annars så är det skit bra med mig! haha. känns som jag blivit misshandlad och sen påkörd av en bil. men saken är den att jag har bara festat jävligt hårt. en dag till 100% party hade inte varit fel, har haft så grymt kul och snackat med massa sköna människor. riga var ju rätt dött, såg inte mycket ut för världen. men nu är jag bara taggad t nästa kryssning ;) och jag lägger ut fler bilder under veckan också.

.'

"missing someone isn't about how long it has been since you've seen that person or the amount of time since you've talked. it's about that very moment when you find yourself doing something & wishing just that person were right there by your side"

1 december

snart bär det av till sthlm och ut på östersjön! jag ska upp sju i morgon bitti, ska med bussen in till örebro vid nio sen tar vi bussen mot sthlm. så ni kommer inte se något nytt här i morgon eller på fredag, om jag inte skulle få tag i nån dator eller mobil man kan mobilblogga med ;) så nu vet ni att på lördag igen får ni förhoppningsvis en update med bilder och vad som hänt under resan. ha ett par bra dagar så hörs vi snart igen!

känner för det.










RSS 2.0