22 april

jätte trött just nu men ska iväg till bussen sen dra mig mot jobbet snart, vet att jag kommer nog bli piggare där. hemma efter åtta och då blir det duschen sen hoppar jag nog i säng fort :) i morgon blir det lyssna på en författare i skolan sen möta stefan vid resecentrum vid tåget, om han inte ändrat sig såklart! på schemat i morrn kväll blir det lite dricka, umgås, och sen till krogen och jag har fan förtjänat det! haha. veckan har gått grymt fort och snart är denna månad slut också. TOPPEN :) men måste springa nu, PUSSN vi hörs!


k ä r l e k <3


det är nära nu..


17 april


FETT BRA MOBIL, verkligen älska kameran.
 lovar det är 12 megapixels och man ser inga pixlar i bilderna alls.
plus att displayen är typ 3 tum som ni ser..

segaste lördagen på länge. jag vaknade vid två så jag gick upp och stekte ägg, fixa macka och två stora glas med mjölk, ett måste! sen så satte jag mig och åt innan jag sen börja städa, så idag har jag hunnit med datarmt, vardagsrmt och övervåningen. pappa får tammefan ta toan och köket i morgon annars får jag ge han stryk. så min lördag har varit att städa. inte så jätte jätte kul men ;o! satt och kollade lite hockey förut sen kom henrik förbi en stund efter han sluta jobbet och det ända han gjorde var att skratta och mobba mobilen jag har nu. JAG VEET ATT DEN SUGER. såklart var de skit kul för både han och mamma skratta. skit på er, båda två! hahah. nu funderar jag på att sätta på nån film sen sova, jag är trött och det syns verkligen så ska försöka lägga mig så fort jag blir trött hela veckan som kommer, sen om klockan är åtta är skitsamma. jag måste sova mer annars blire snart sömntabletter.

hoppas ni har en fortsatt bra helg. PUSSN


friday night


för er med spotify
David Guetta – Gettin' Over You (Featuring Fergie & LMFAO)

jag har slöat hela dagen, till och med kollat tv ett tag och det var längesen känns det som! men nu blir det att hoppa in i duschen sen lite fix innan jag sätter mig på cykeln och drar t moa och vi ska in till kumla "the big city" haha. och där ska vi träffa lisette och anna ;) får se vad det blir för äventyr vi hittar på men allt utom att sitta hemma och ruttna sönder iaf! PUSSN ;*


16 april


förlåt för mitt humör på senaste, jag lackar för ingenting. 
men lovar att skärpa mig för det är ju ändå dig jag älskar mest.

kan huddoktorn skicka recept eller be mig komma måndag eller tisdag veckan som kommer. jag får utslag för inget och måste verkligen ha nya salvor. hade utslag på ena underarmen och benen när jag skulle sova igår? okey det är ju väldigt normalt. antingen är de köldutslagen eller nått nytt. FETT NICE. trycka i sig allergitabletterna känns nästan inte värt för dom hjälper ju inte tillräckligt och jag blir som en zoombie. om jag inte minns fel så är de 1 av 10 får biverkningen trötthet och såklart är jag den där av 10 :) wiho liksom. nej men iaf så nu sitter jag här och kan inget göra utan bara vänta! det är fredag i dag och det är riktigt nice ;o denna helg är det ju "df" eller helt enkelt bara "ff" det betyder alltså drakfritt eller föräldrafritt för mig och pappa. mamma jobbar hela helgen så pappsen och jag kan löjla oss och göra vad vi vill utan att mamma behöver dampa :) SKÖÖÖNT. men nu kanske man ska ut och njuta lite av solen på altan? jatack ;)


15 april




min bästaste dog idag, förgott :( jag skyddade dig med mitt liv ibland.
saknar dig för du var lite bättre än alla andra! bästa jag haft. 
din underbara bra blixt och den otroliga bildkvaliten finns inte mer :(
efter cirka 5 månader och 23300 sms, tyvärr minns jag inte samtalstimmarna
men nu har du gjort ditt. men alla mina sms jag vill kunna kolla ibland får jag aldrig mer se.
FAANS JÄVLA HELVETES KUKSUGAR HORARSLE.. iaf i lova ya, förlåt för jag inte tog emot dig när du ramla.



hahaha.. det är inte kul men aa..


15 april

sitter i skolan, hittar inte min klass och varken becca, kajsa eller frida är i skolan och kan säga vart vi är så här sitter jag och glor, haha fail. slutar lite tidigare idag för har ingen idrott så jag hinner t kumla och sola innan jag måste ta bussen t jobbet :) göttmos! jag sov som en gud i morse och ville verkligen inte gå upp. bara tanken av att ta på sig kläder gjorde mig ännu mer trött. hade snoozen var femte minut från halv sju men gick upp ur sängen tio i åtta.. lite trött tjej kanske! men kanske skriver mer i kväll efter jag jobbat eller så hörs vi i morrn ;)

underbar låt

please come now I think I’m falling
I’m holding on to all I think is safe.


.'



jag sitter och tänker, tänker på hur skönt det var förut när jag bara hävde ur mig allt jag kände. jag skrev ner allt så mina svarta bokstäver hade vit bakgrund. vafan hindrar mig nu egentligen, blir så trött på mig själv ibland. varför skriver jag inte bara ner hur förvirrad och hur jävla konstig den här ångesten är. att inte känna sig tillräcklig. rädd att inte vara tillräckligt bra. efter denna mening har tio tankar flugit upp i mitt huvud men vilka dom är skriver jag inte ner. nått kan bli fel. nått kan gå snett men vad och borde jag verkligen bry mig i så fall? jag vet jag själv läser saker varje dag och kanske tolkar jag dom fel eller så äre precis så som jag ser det. då vill jag inte veta och vet inte om jag själv ens orkar veta. bara låt mina tankar vara i fred. jag vill inte förstöra så jag håller käften. får jag ens tycka eller säga något? bara blunda och låtsas som att allt är helt okey. jag tror du undrar vad jag menar med allt det där. om jag visar det med ett leende om någon ens frågar och säger att allt är bra så tror ju alla på mig, men vad är jag rädd för? rädd att någon ska in och börja gräva bland allt och det blir fel? jag släpper inte in människor på samma sätt längre. svårare att lita på nya människor även om jag själv vill kunna som förut men finns också undantag. jag vet bättre vilka jag kan lita på. tanken av att komma till ett slut en dag med någon jag inte vill mista. usch nu ryser jag och får ont i magen. jag hatar slut. jag är livrädd för sånna slut jag själv inte vill ha. nu läser du hur svag jag är, nu vet du vad jag verkligen är livrädd för. bra eller dåligt det vet jag inte. jag vill ge allt jag har. jag vill bara visa vad jag verkligen har att ge! men jag vet inte om jag är tillräckligt bra..


14 april

kom hem för ett tag sen efter en dag på stan med antony, har njutit av solen och tog en glass :) möte julia och hennes boy också sen vart det att kolla lite överallt och jag hitta grejer jag ska köpa när jag fått min lön. ge mig den nu ;o! drog till kumla och satte oss och snacka sen tog jag cykeln hemåt och jag har nyss kommit ur duschen. grymt skönt som vanligt! jo bara för att nämna så hade jag, min mentor och en annan samtal i skolan i dag, ska lägga upp en studieplan till mig och allt kommer bli skit bra. kommer fixa detta grymt bra dels för jag bara måste. sen förut när jag kom hem sa mamma att hon pratat med huddoktorn i dag, en kallelse eller nya recept på g. tack tack!



MASKINEN ♥
du betalar - njuter - skriker
men jag skiter i dig
Vet att du vill de, gör de
jag ba' spy på ditt beat
du vill ha mig men jag skiter, åh!
skiter i dig
inte bry mig ett skit - jag bara spyr i ditt face.
ta på mig nu, ta på mig nu, vet att du vill de, gör de!
så ta på mig nu, ta på mig nu, vet att du vill de, gör de!
så ta på mig nu, ta på mig nu, vet att du vill de, gör de!
så ta på mig nu, ta på mig nu, vet att du vet att du..

låten är fortfarande äckligt bra i mina öron ;)


musik ♥



12 april


jag trodde aldrig att våren skulle komma men här är den! YEEEES.

nu har skolan börjat på allvar igen, hela veckor och fullt upp. läxor, prov och redovisningar.
men nej jag ska inte klaga denna gång utan nu ska jag säga att det kommer få veckorna att springa iväg och *POFF* så kommer det vara sommarlov. 39 skoldagar kvar sen sitter man där och får höra att man ska ha ett bra sommarlov. OM jag ska ha ;] men innan dess. plugga plugga! ska faktiskt vara så duktig att jag ska skriva klart engelska arbetet som innehåller 3 arbeten. har två kvar så bara att sätta igång för det ska vara klart i veckan.

men nu skiter vi i de och skriver roligare saker :)
såhär har min helg varit: super bra.
 fredag - slutade skolan tidigt så följde med kajsa som skulle klippa sig, vi letade upp en frisör som hade tid sen när hon var klar så drog vi hem till henne en stund för orkade inte gå runt på stan för det var kallt och hemskt plus att det var ett par timmar kvar innan stefan skulle vara i örebro så tog bussen hem t henne och hon frescha sig lite. sen in t stan igen för min del och gick t resecentrum och möte stefan :)! och vi gick och kollade efter en telenor affär men gick inge vidare så tog bussen t mariberg och han gick därifrån suuper cp lycklig med sin iphone. haha! pappa fick komma och hämta oss eftersom det tog så lång tid för stefan så missa vi bussen haha. vart en sväng in på jula innan vi till slut kom hem! på kvällen vart det film och massa skratt hemma hos ida :)

lördag -
låg och slöa i sängen och misshandla mongot lite och så :) rätt ska va rätt ju liksom. men till slut efter att ha dampat lite och ringt ellen 30 ggr så ringde hon upp! SHE SHOULD THANK GOD FOR THAT haha. vart att hon och micke kom och hämta oss så åkte vi till hallsberg och hyrde film och upp till micke och flumma, massa skratt åt klockrena kommentarer sen massa filmmys! filmen var helt weird men ellen valde film så inte konstigt! julia kom hem från spanien också !!! HAPPY

söndag - glad-ledsen-glad dag. behöver man säga mer än det ;o njee kanske inte. stefan och ida fick mig måbra iaf! ni är guld. pappa och jag skjutsa stefan till station i kumla efter fyra, fett trist jao. efter det drog vi förbi syster lina ett tag och hälsa på innan jag drog hem till ida och satt ute i solen och prata, sen vare dags att spela spel. uno och memory, verkligen mina bästa spel liksom! vann allt som vanligt :) eller inte.. men vart mängder av skratt vid köksbordet och datorn på kvällen.

tack för helgen :]


.'


om jag var mer som dig skulle jag slippa dom här tankarna.


7 april


kärlek <3

nemen hello! Igår var jag med Ida och Elin hela dagen och flumma i örebro. Var längesen jag skratta en hel dag så där mycket :] Köpte iaf ett par solbriller och en tröja! Ida faila hårt vid bankomaten.. men 5de gången gillt! HAHA stackare som fick stå och vänta. Efter en glass på donken så drog vi till kumla och gick till deras pappas jobb och satte oss och drack varm chocklad och körde hänga gubbe, HAHA jag visste inte man kunde ha så kul t den leken ;) följde med dom hem och låg och frös så jag trodde jag skulle dö så till slut kom mamma och hämtade mig och jag hade inget att göra hemma så städa lite innan jag la mig och sov.
 
vaknade för typ en timme sen, SKÖNT! men jag fattar bara inte mina drömmar jag har nu förtiden, helt weirdo. men ska sätta på en tvätt och greja lite nu. Ska nog kolla över några papper från skolan också. Skriver mer sen!


musik ♥



I hate to see you cry
your smile is a beautiful lie.


5 april

vakna vad tolv i dag, så låg jag och drog mig i typ en timme innan jag till slut gick upp och käka lite frukost. flumma med pappa lite innan ida kom så drog vi hem till henne :) och vi har kollat en film och skrattat vid datan. längesen vi gjorde sånt. filmen var skum och jag fattade väl innehållet men njae den får inte många toast, den saken är ju klar!
JAG FICK JU INTE SEN DEN FILMEN JAG VILLE SE :(( elaka ida.. 
jag ska snart hänga min tvätt och städa övervåningen ;o
måste ju vara lite duktig iaf trots att det är lov! 


just fan en sak bara så här lite kort.. whats up med killarna på idas msn egentligen?! HAHAHAHA..







hur gamal äru sexy?..


4 april

om du hade mina läppar vad skulle du säga då?
om du hade mina tankar vad skulle du tänka på?


Jag vart väckt av ellen som ringde vid halv fyra som skulle komma upp och bjuda mig på en glass! så jag gick upp och ställde mig i duschen för att vakna sen kom hon och micke så satt vi och prata lite om saker och ting innan dom sen drog hem igen och jag gick ut till bror och dom andra som höll på att grilla :) så har suttit ute i solen ett par timmar och inte gjort ett skit. GÖTTEMOS!
ska väl ta och fixa mig lite och sen dra och träffa moa lisette och kanske hampus och co.
om inte det blir av så sticker jag till hanna. save my day! <3


musik ♥




4 april


minne för livet <3

jag har haft en super bra vecka och mycket tack vare Stefan.
 allt från galna krogen rundor - kolla kent - nästan få böter av polisen - skrattat åt stefan så jag nästan dött - fått blåmärken - inte fått rum i sängen - blivit mobbad - slavat som aldrig förr - film mys med e&m - blivit lite misshandlad - blivit ignorerad och till att fått höra klockrenaste meningarna. Jag får inte med allt just nu, men haha! jag skrattar högt bara jag tänker på en del saker. " jag kände hur det vibrera i fickan men orkade inte kolla" eller allt annat han lyckats fått till. du betyder! (:

förövrigt så måste jag säga att det är riktigt skönt att ha påsklov tills på torsdag och jag har 500 kvar.. shiet! har nog aldrig hänt att jag lyckats ha kvar pengar så länge ;) men om det blir festa i morgon så försvinner det ju lite och sen vet jag ju att jag vill ha en film också. GAAH jag vill vara rik som ett svin. Och jag vill att Julia ska komma hem igen ist för att ligga och njuta av sol och värme i spanien. <3


RSS 2.0