peace and love

ÅÅÅÅHH, det är inte ens en månad kvar tills man är där & så jävla kul de ska bli!
går inte beskriva hur mycket man längtar, kommer säkert bli helt galet och så många nya minnen.
träffa massa nytt folk skönt folk och se så många bra artister. ;>



ser mest fram emot:
kings of leon
the strokes
volbeat
M.I.A
håkan hellström
deadmau5
30 seconds to mars
jessie j
rebecca & fiona
mando diao
timbuktu
those dancing days
lykke li
i blame coco
maskinen
movits!
veronica maggio
petter
alexis weak

volbeat


helgen

fredags- kajsa kom hit och vi fixade oss lite innan vi började dricka, satt och snackade om allt möjligt här i livet och tiden sprang iväg och vi glömde bort vad vi egentligen skulle göra så kom inte iväg förens vid halv tio. det vart en riktigt rolig fest hemma hos kusinen och var kul att träffa alla grabbar som man inte fått festat med sen i sommras! och älskar alla videos som det blev på cykelbanan i åbytorp. helt spårade. haha kom hem igen när det var ljust ute och fick somna inklämd i hörnet utan täcke! haha. bra kväll :)

lördag - fick sova några timmar iaf, sen låg vi mest i sängen och fick till och med frukost på sängen sen slöa vi tills kajsa skulle dra hemåt. jag blev mest liggandes i soffan under dagen och kollade på speeway gran prix fram på kvällen och efter det hann det bli en film med w (: la mig efter det och tänkte sova men ist vart det ett par timmar i telefonen och fick mig ett antal goa skratt, somnade inte förens halv fem.

och idag, lika seg dag som alla andra söndagar.

you got it goin on



hennes röst!


my house is my house, its miami penthouse.


dont follow the stream


26 maj

baksmällan i går var bra som fan! helt klart värd att se och fick många skratt :) fast inget blir bättre än den första filmen. när den var slut tog vi bussen till kumla och sen fick jag säga hejdå till bästavän antony som jag inte kommer få se förens i juli igen, vilket suger så jävla hårt :(. jag gick upp till ellen en stund för emelie var där och skulle åka med henne hem och tyvärr så fastnade jag framför tvn ett tag när jag väl var hemma och gick jag och la mig efter det!

var bara upp i morse och ta nya tag i skolan, vart nästan klar med sista uppgiften i samhäll som också var den segaste så kände bara hur oflyt jag hade men ska försöka se till att bli klar med den i morgon. sen har jag det strucket från to-do-list och känns grymt skönt! och en sak jag MÅSTE göra i dag är att ta tag i mitt rum för det  ligger kläder ligger överallt. lika bra att göra det direkt ;)

big brother

dom kör "freeze, tease, release" i veckan och dom körde teasen på martin
i morse med att släppa in hans syster, grymt vad jobbigt det måste varit när det gått 96 dagar.
tårarna började rinna på mig själv som fan till och med.













http://play.bigbrother.se/bigbrother/avsnitt_och_klipp?title=martin_far_en_kram_av_sin_syster&videoid=1656481

snabbt inlägg

sitter i skolan just nu och pluggar. lämnade in tre uppgifter nyss! så det rullar på riktigt bra. 
efter skolan blir det upp på stan, ska kolla lite grejer och sen käka lite mat innan bion som börjar vid sju :)
 så hörs senare i kväll när jag kommit hem.


.'


nytt




24 maj

var dött här på bloggen i går för jag satt och pluggade tre timmar när jag hade kommit hem och sen somnade
och vaknade vid halv nio. så var rätt seg och orkade inte sätta på datorn!
idag så drog jag till skolan lite tidigare och hann plugga lite med svenskan. det kommer bli mycket av det fram till sommarlovet men jag fixar det! får bara tänka positivt så går det. :) bästavän kom när jag hade slutat och vi drog en vända uppe på stan och shoppade lite, sen hämtade vi ut biobiljetterna till premiären av baksmällan 2 som är i morgon! GRYYYYMT hoppas den är lika bra som ettan.


22 maj

lite förändring på bloggen! i like it (: dock ingen header än men det kommer upp snart. och tackar gullungen så jätte mycket som gjorde det åt mig också!
http://bambifuckface.blogg.se/

annars idag så har jag bara varit hemma och slöat, mest gått runt och kollat på pappa som fixat med massa och legat i solen när jag borde ha pluggat men dåligvana som man har glömmer man det viktigaste. eller förtränger det rättare sagt. så att så rolig har min dag varit! haha, men duch nu och skrubba mina svarta fötter som jag gått barfota med överallt sen försöka hoppa i sängen itid. night!










helgen

lite mer detaljerat inlägg om helgen!

fredags - fick träffa becca i skolan efter att hon varit i belgien i 2veckor! det vart man glad av :) och anton hade en redovisning som spårade ur med att alla satt och asgarva och tårarna spruta åt alla håll haha. men sen drog jag mig hemåt, fixade mig och fick till slut med mig hanna och antony att följa med mig till strömpis. var kö redan från när dom öppnad till dom typ stängde. så det var proppfullt med folk! träffade hur många sköna polare som helst där inne och hade en galen kväll ;> maha! eftertrippen i kumla var chill, jag släpade på en kundvagn som jag tänkte ta med mig hem... fick något ryck HAHA, men fick inte ha den för mig själv så det sket sig..



lördags - vaknade av gräsklipparen... satte på en film och låg kvar i sängen sen var det bara att fräscha upp sig och dra på gammelkalas med pappa! drev mest runt med barnen ute i lekparken i fina vädret medans dom andra käka smörgåstårta och gräddtårta. SCORE för äter inget av det! men drog hem efter några timmar och hann bara vara hemma en liten stund tills freppe kom och hämta mig sen möte vi upp dom andra och drog oss mot lindesberg där vi skulle se ett par band. blev en trevlig skön lördag kväll som avslutades med lite donken käk!




on the road again...




the bottle song

 


21 maj

gaaaalen kväll igår! kändes som alla man någonsin festat med var ute så det var på topp om man säger så ;) och kom inte hem förens vid halv fem i morse eller vad det nu var efter att ha tagit en eftertripp i kumla. men nu ska jag bara byta om efter att ha varit på 80 och 85års kalas och dra iväg med massa goa vänner och kolla på en spelning en bit bort, vet tyvärr inte vilken stad för hanna vet knappt själv. äventyr på högsta grad. bilder från igår och ikväll kommer upp i morgon! tjoooOOooO

sitter fast i hjärnan!


19 maj

nyss suttit vid köksbordet säkert 50 minuter mer än nödvändigt. har lyssnat på mammas och pappas äventyr i veckan med allt från att bli stoppade av polisen efter rånet som var i flen och dom fick lastbilshytten kollad till att mamma kom hem med fyra kassar knäckebröd och pasta idag. roliga är att hon tycker det är jätte kul att berätta så jag sitter och skrattar llite åt henne och nyser henne i ansiktet och skrattar ännu mer. jag känner mig lättroad! hahaha ;> väntar just nu bara på att hunden fått ha sin matkoma sen blir det promenad i vanlig ordning med vinterjackan på sig för det blåser storm ute! ;o

looking good













18 maj

sitter och är jätte trött, sov dåligt i natt. verkar gå i veckoperioder det där med att sova bra. förra veckan sov jag mycket bättre men nu är det tillbaka till lättsömn. då det är som att allt jag drömmer minns jag lika väl som om jag tänkt dom och varit helt vaken, och minsta ljud så slår jag upp ögonen direkt. när jag väl går upp så känns det inte som jag sovit alls. men kom iväg till skolan ändå och läste klart en bok så fick lite gjort :)
meeeen iaf så sitter jag just nu och har ett upppiggande sjukt samtal med julia på msn och skrattar så högt att mamma precis fråga vad jag hålls med. MAHAHAHA! och snart så blir det big brother och varva ner lite (:

& han gör det igen!

DJ BL3ND


.'

börjar tänka och just där kan jag ta ett eller två steg tillbaka.
jag blir tokig på mig själv och vill bara dunka huvudet i bordet och säga till mig hur dum i huvudet jag är.
låter någon komma mig såpass nära, och hela denna situationen också gör svårare.
vill hålla mig borta från allt ett tag, slippa bry sig vore så skönt. och att inte få känna något.
men det är inte jag. inte den jag är för fem öre.
för jag bryr mig. ibland för mycket och jag känner så mycket känslor. det är sån jag är.
småsaker för dig kan vara stora för mig. och det är vad dom är också.
det får mig känna mig så jävla svag.

im a dreamer


17 maj

eftersom att ragnar fyller år i dag så ska jag om ett par timmar åka ner till bror och fika och fira födelsedagsbarnet, antar att alla syskonen är där med om ingen jobbar. så blir mysigt! är ju dödens tråkigaste väder ute med spöregn och svin kallt så antar att det inte blir någon speedway för min del i kväll. :/ surt! men hoppas på öppehåll så dom får köra och det inte blir inställt. sen håller vi tummarna för att dom kör hem en vinst till. men nu ska jag käka min sallad och byta om lite. tjooololo




ragnar





4 år redan, massor med grattis till sötaste!

what we dream, it's all that matters.


en äkta agnes-fuckar-ur-totalt-på-dansgolvet-låt


nyaste





plus en vit bh.

under cover of darkness


promenad








15 maj

vaknade till fint väder i går och ingen annan var hemma så tog en bok och satt ett par timmar och läste i solstolen. blev att käka lite innan jag cyklade hem till syster fia. skönt att komma dit! mamma och pappa kom ett par timmar efter mig och vi blev kvar hela kvällen och kollade på speedwayen och sen det mesta av eurovision. satte mig och såg röstningen hemma, tyckte ungern skulle vinna! menmen. så imorse kom mamma och väckte mig så åkte vi och käkade frukost på sveas och handlade efter det! som tur som jag har fick jag bestämma maten i dag och fick bli tacos så är fortfarande mätt. haha. men får bli en långpromenad med hunden strax innan man slöar ner sig i soffan!


i am a volcano


12 maj

nu när blogg.se verkar fixat sitt så kanske man kan börja ta och skriva här igen.
känns som det gått två veckor sen i söndags, vet inte varför men tiden går extremt sakta men ändå så jävla fort. och det är tusen saker som händer i skolan. trycka pause ett tag vore skönt och ta ner tempot lite! inte heller träffat syster fia på tre veckor vilket känns för jävligt. känns inte som jag hinner något som jag egentligen måste hinna eller verkligen vill hinna. så just nu vill jag inte ha juni för jag är stressad. jag skulle hellre vilja det var början av april igen. hjälp!

lite roligare saker som hänt nu i veckan är att jag var med kajsa när hon tatuerade sig i tisdags
och VIPS sa det så igår hade jag en tatuering jag med på armen (: glad tjej!


8 maj

ööj öj öj vad dålig jag har varit med att skriva här men har inte suttit vid datorn på ett par dagar!
men nu är ju helgen typ slut så vecko rutinerna är snart igång. denna helgen har varit riktigt bra. fredagen vart ju rätt galen, hahah! hade skit kul hela kvällen och fick fint sällskap i mobilen från när jag klev av bussen till att jag somnade (: och igår så blev det grillning här hemma med pappa, syster och hennes pojkvänn som kom hit också, vi blev sittandes och prata i ett par timmar innan jag drog mig ner till kumla med hanna, och slutade med att jag kom hem vid fem i morse och somnade ungefär vid kvart i sex! så i dag så har jag mest degat i solen och lyssnat på p3.




nytt.






4 maj

gud vad pigg jag är då! står inte ut mer snart, känns som jag bara är trött och vill sova ;o så klickar hem koffein tabletterna ikväll. jag tänker inte plåga mig själv med att vara trött, får dåligt humör och kan inte konsentrera mig på något och få minne som en guldfisk. haha! men ska dra på mig myskläder sen blir det en sväng i skogen med hunden innan jag slänger i en hårfärg och fastnar framför bigbrother. (:

.'


3 maj

vaknade för en timme sen ungefär! inte bra för kommer aldrig somna sen igen.
skoldagen var som vanligt. dock piss väder i dag, och jag hatar det. haglat och snöat :( som jag längtar efter att få min saknade sommar här på riktigt och kanske slipper man frysa. mitt i all röra i huvudet och skolan så har jag ändå fått sms som hållt mig på bra humör, det gillas. men nu blir det hoppa in i varma duschen och njuuuta satan. 

souk



1:30 and then im turned on.


2 maj

just nu håller ja på att tvätta för fullt och prata alldeles nyss med min läkare i telefonen också.
jag har haft föräldrafritt sen i går vid denna tiden och får ha det idag med. grymt skönt ibland! men mamma och pappa kommer nog hem i morgon igen. annars så har denna dagen varit kall och seg faktiskt och vädret kommer tydligen fortsätta såhär och det suger. hoppas på att helgen blir fin iaf så man kan vara ute och njuta. men nehe nu ska jag väl laga något att käka sen blir det ut med hunden en sväng.


DJ don't be scared to run this


nytt.





och en cocosolja, så klart ;)

blandat inlägg!

dåligt med skrivande här men har inte velat stressat hem och bli sittandes vid datorn! har haft en riktigt fin helg.

i fredags var det en soft dag. jag, becca, frida och jonas överraskade med en picknick för kajsa. satt i solen på en brygga och fikade. underbara vänner man har! efter det så vart den upp på stan en sväng och köpte lite behövliga saker. kom till kumla vid sex tiden så fick med mig antony och käkade på ceacar's blev sittandes där och snackade rätt länge innan jag tog cykeln till hanna och umgicks med henne, crona och freppe. och vi drog på äventyr och hamnade hemma hos en kompis till crona och glodde film. drack oboy och flumma. :)

gårdagen börja med att kolla klockan och gå ut och lägga sig och steka ett tag innan jag börja mig fixa inför valborgs festligheterna. åkte hem till hanna där det var trevligt sällskap och fick äta gott. dock satt alla och var jätte sega och ville sova. haha kanske inte så taggad just då, men sen till slut så kom vi ner till kumla och kvällen/natten blev bättre och bättre med tiden! och kallare, kände nog inte något på kroppen efter ett par timmar ute. sov kvar i kumla med tre nötter ;> haha! så somnade inte förens mellan sex-sju i morse efter att ha legat och skrattat i ett par timmar. har ont i magen i dag! grym helg iaf :)

bilder från fredags









och så tyckte jag faktiskt detta som jonas skrev var fint av han -
Ni betyder allt, ni e solskenet i mitt liv, ni e mina bästa vänner som alltid finns för en å hjälper till! idag har varit underbar med er! :) ♥



middag med bästavän!

blev tyvärr inga bilder från i går, dåligt av mig!

RSS 2.0